Om

FORMÅLET MED UDSTILLINGEN

Formålet med Kvinder & Kunst er at præsentere et bredt udsnit af kvindelige kunstnere inden for forskellige kunstarter og give kunstinteresserede en god oplevelse. På udstillingen er der også en cafe med hjemmebagte boller og skønne kager samt amerikansk lotteri med fine præmier.

 

Udstillingen organiseres af Zonta Hillerød, der ønsker, at udstillingen skaber kontakt mellem kunstnere og købere, og at weekenden udvikler og udvider netværk mellem de kvindelige kunstnere.

 

Udstillingen er et fundraising-projekt for Zonta Hillerød. Gennem udstillingen skaber Zonta Hillerød et overskud, der går til projekter, der styrker kvinder og forbedrer kvinders liv og muligheder. OM LOTTERIET

Alle præmier i lotteriet er sponsoreret. Tak til alle, der har bidraget!  


Hele overskuddet fra lotteriet går til UNICEF’s Let Us Learn Madagascar uddannelsesprogram.  


Spillemyndigheden har givet tilladelse til afholdelse af lotteriet på Kvinder & Kunst 2021 den 12. oktober 2021. Yderligere oplysninger om lotteriet kan læses i dette opslag.


Regnskab for lotteriet vil blive offentliggjort her på siden i perioden 1.-15. marts 2022.

OM  ZONTA HILLERØD

Zonta Hillerød er en del af organisationen Zonta International, der arbejder på at anderkende og styrke kvinder lokalt og internationalt. Zonta har 29.000 medlemmer i 63 lande.

 

Zonta er også et netværk for personer i forskellige erhverv, der støtter Zontas formål. I Hillerød lægger vi vægt på, at vores medlemmer er aktive og engagerede, og vi er pt. 23 kvindelige medlemmer. 

 

Klubben har medlemmer fra hele Nordsjælland. Vi holder møder den 2. mandag i måneden fra kl. 18.30-22, dog ikke i juli måned. Møderne er en blanding af foredrag, virksomhedsbesøg og klubaktiviteter, og vi spiser altid middag sammen.

 

I 2019 havde Zonta 100 års jubilæum og Zonta Hillerød havde 30 års jubilæum.